intraokularno (uveal) zdravljenje melanomov (pdq ®): [] -dotaknite več informacij od

-4- RAK

Spletni pogovor

Spletno klepetalnico LiveHelp® omogoča uporabnikom interneta možnost, da se klepetajo prek spleta s strokovnjakom za informacije. Storitev je na voljo od 8.00 do 11.00 ure. Vzhodni čas od ponedeljka do petka. Informacijski strokovnjaki lahko uporabnikom interneta iščejo informacije na spletnih mestih in odgovore na vprašanja o raku.

Pišite nam

Za več informacij, prosimo, pišite na ta naslov

Poiščite spletno mesto

Spletna stran ponuja spletni dostop do informacij o raku, kliničnih preskušanjih ter drugih spletnih mestih in organizacijah, ki nudijo podporo in vire za bolnike z rakom in njihove družine. Za hitro iskanje uporabite iskalno polje v zgornjem desnem kotu vsake spletne strani. Rezultati za široko paleto iskalnih poizvedb vključujejo seznam »Najboljše stave«, uredniško izbrane spletne strani, ki so najbolj povezane z iskanim izrazom.

Obstaja tudi veliko drugih mest za pridobivanje gradiva in informacij o zdravljenju in zdravljenju raka. Bolnišnice na vašem območju imajo lahko informacije o lokalnih in regionalnih agencijah, ki imajo informacije o financah, dostopu do zdravljenja, oskrbi doma in o problemih, povezanih z zdravljenjem raka.

Poiščite publikacije

Imajo knjižice in druge materiale za paciente, zdravstvene delavce in javnost. Te publikacije razpravljajo o vrstah raka, metodah zdravljenja raka, obvladovanju raka in kliničnih preskušanjih. Nekatere publikacije vsebujejo informacije o testih za rak, vzroke raka in preprečevanje, statistiko raka in raziskovalne dejavnosti. gradivo o teh in drugih temah lahko naročite na spletu ali natisnete neposredno iz Locaterja publikacij. Te materiale lahko naročite tudi po telefonu od Cancer Information Service brezplačno na 1-800-4-CANCER (1-800-422-6237).

: 2014-08-25

Če želite izvedeti več o raku in kako se zdravi, ali če želite izvedeti o kliničnih preskušanjih za vašo vrsto raka, lahko pokličete informacijsko službo za rak na 1-800-422-6237, brezplačno. Izkušeni strokovnjak za informacije se lahko pogovarja z vami in odgovori na vaša vprašanja.

Te informacije pripravlja in zagotavlja Nationa; Cance; Inštitut (). Informacije v tej temi so se morda spremenile, odkar je bila napisana. Za najnovejše informacije se obrnite na Nationo; Cance; Inštitut preko internetne spletne strani na http: /; cancer.gov ali pokličite 1-800-4-CANCER.

 Informacije javnega značaja Nacionalnega instituta za raka