jenny craig diet pregled: stroški, živila, koristi, in še več

Jenny Craig ima precej prehranjevalni paket in ne govorimo samo o hrani.

S tem načrtom boste dobili predpakirano nizko kalorično hrano, svetovalca za osebno ali telefonsko podporo (če želite), spletne pripomočke, ki vam bodo pomagali načrtovati in slediti obrokom ter načrt vadbe.

Ni prepovedanih živil, napitkov “detox” ali menijev, ki so natovorjeni z eksotičnimi živili, ki trdijo, da se maščijo.

Boste večinoma jedli Jenny Craig tedensko menije 70 različnih predpakiranih živil, vsaj na začetku. Dobili boste približno 1.200 kalorij na dan, odvisno od vaše višine in teže.

V eni študiji so naročniki Jenny Craig v prvem letu načrta izgubili povprečno 10% svoje telesne teže.

Poleg Jenny Craig prepakiranih jedi, imate lahko tudi sveže sadje in zelenjavo ter mlečne izdelke z manj maščobami.

Pristop Jenny Craig se osredotoča na izbiro živil z nizko vsebnostjo maščob, ki so bogati z vodo, vlakninami in beljakovinami, da vas napolnijo. Na splošno lahko pojeste toliko zelenjadnic, kot so zelenjava (kot paradižnik, brokoli in paprika), kot želite.

Imate lahko tudi občasne splurge, kot so alkoholne pijače. Nobena hrana ni popolnoma popolnoma izven meja.

Najprej vam ni treba kuhati. Ko boste na pol poti do cilja za izgubo teže, boste začeli jesti nekaj obrokov na domu. Ko dosežete ciljno težo, preživite 4 tedne prehod na domače jedi.

Omejitve: Jesti boste veliko hrane Jenny Craig, dokler se ne približate svojemu cilju.

Kuhanje in nakupovanje: Predpakirani obroki omogočajo enostavno načrtovanje in pripravo obrokov ter poskuse na skušnjavi v trgovini z živili.

Pakirana živila in obroki: obvezno.

Osebni sestanki: neobvezno. Obstaja več kot 600 državnih centrov za zmanjševanje telesne teže Jenny Craig.

Vaja: sodelujete s svetovalcem, da dosežete cilj 30 minut ali več zmerne aktivnosti vsaj 5 dni na teden.

Vegetarijanci in vegani: ni veliko predpakiranih možnosti brez obroka. Če ste vegetarijanec, načrt ne bi deloval zate, saj so vse vegetarijanske prireditve narejene z mlekom.

Nizka maščobna prehrana: vsi predpakirani obroki so malo maščob.

Dieta z nizko vsebnostjo soli: obroki Jenny Craig nima več kot 2000 miligramov natrija na dan.

Brez glutena: gluten ni izven meja. Če imate celiakijo ali izognete gluten zaradi drugih razlogov, bi morali vprašati Jenny Craig, če ima družba kakršne koli možnosti, ki bi vam lahko pomagale.

Stroški: plačali boste mesečno naročnino in stroške vaše hrane. Mesečna pristojbina je lahko

Ne glede na vaš načrt so predpakirani obroki in povezani stroški dostave dodatni. Povprečni strošek hrane vsak dan je med 15 in 23 USD, v skladu s podjetjem.

Podpora: odvisno od vaše ravni članstva, so zdravstveni svetovalci na voljo v centrih Jenny Craig, po telefonu ali na spletu. Na voljo so tudi forumi, klepetalnice in spletni dnevniki, ki so na voljo samo za člane, kot tudi orodja za spletno dnevnike za spremljanje, kaj jeste in kako aktivni ste.

Ali dela?

Mnogi ljudje prisegajo na to dieto, in obstajajo raziskave, ki kažejo, da deluje. Dobra novica je tudi, da z vidika prehranjevanja izpolnjuje večino ameriških prehranskih smernic Ministrstva za kmetijstvo za mnoge ljudi na svetu.

Ta prehrana vam pomaga pridobiti dovolj vlaknin, kalija in kalcija – kar je super, ker mnogi ljudje na svetu ne. Predpakirana živila vam olajšajo sledenje, čeprav nekateri ljudje lahko postanejo dragi.

Je dobro za nekatere pogoje?

To je uravnotežena prehrana in dobro prehranjevanje pomaga pri preprečevanju kronične bolezni. Če že imate razmere, kot so sladkorna bolezen, bolezni srca, visok krvni tlak ali visok holesterol, se prepričajte, da se pred zdravljenjem posvetujte s svojim zdravnikom.

Končna beseda

To je dober program, saj ponuja uravnoteženo prehrano, ki temelji na trenutnih prehranskih priporočilih za odrasle. Zdi se enostavno, saj vam ni treba kuhati, hrana pa je predpakirana.

Nekatere stopnje imajo tudi vgrajene podporne sisteme, če imate vprašanja.

Slaba stran je, da je drago. Stroški hrane so poleg stroškov prehrambenega programa približno 100 dolarjev na teden, kar lahko nekaterim ljudem težko vzdržuje. Ampak, če se z njim držite, boste verjetno izgubili težo postopoma, kar je zdrav način za izgubo teže na splošno.

Ne pozabite pa, da je za preprečevanje bolezni in ostati aktiven za življenje, morate vaditi. Torej, to morate dodati v svoj novi življenjski slog!

VIR

Jenny Craig.

zdrave, okusne recepte in revije Eating Well.

Med vadbo morate šteti med …